Plastične kace

Plastične kace, za vodu, voće, kominu, povrće, kiseli kupus, zrnaste i praškaste materije. Univerzalne jer ne primaju i ne odaju ukuse i mirise sadržaja u kojima se skladšte.

Opširnije...

Plastični rezervoari

Plastični rezervoari za vodu, naftu i gorivo, hemikalije... Standardne zapremine od 250 l do 50 000 l, po potrebi kupca i većih dimenzija.

- vertiklani plastični rezervoari
- horizontalni plastični rezervoari cisterne

Plastične cevi za kanalizaciju i ventilaciju

Plastične cevi za kanalizaciju i ventilaciju profilisanog zida prečnika Ø 400 mm do Ø 1200 mm. Plastične cevi su otporne na abraziju, agresivne otpadne vode, hemijske uticaje i veoma su izdržljive pri mehaničkim kretnjama zemljišta.

Opširnije...

Pontoni i marine

Pontone od plastike, koje se najčešće koriste kao pontoni za splavove, marine, plovne objekte, katamarani, plutajuće platforme, pontoni i kavezi za uzgajališta ribe, pontonska plovila, plutajuća barijera za skupljanje i usmeravanje plutajućeg i podvodnog otpada.

Opširnije...

Plastične kade

Plastične kade se najčešće koriste kao kade za galvanizaciju. Plastične kade su otvorini rezervoari četvrtastog oblika, otporne na skore sve vrste hemikalija, zbog čega imaju široku primenu u industriji

Opširnije...

Šahte za kanalizaciju i vodomere

Plastične šahte za kanalizaciju su u potpunosti zamenile betonske šahte zbog svojih osobina koje ih čine superiornijim. Preporučujemo naše šahte za vodomere.

Opširnije...

VERTIKALNI PLASTIČNI REZERVOARI

Plastični rezervoari za vodu, životne namirnice, hemikalije, naftu, gorivo

plasticni-rezervoariKoristeći osobine polietilena visoke gustine (PEHD), tehnologijom spiralnog motanja rezervoara, dobili smo proizvod plastični rezervoar koji je rešio mnoge probleme u skadištenju domaćinstava sa vodom, hemikalijama i njihovim materijalima, ali i probleme sa fekalnim ili tehničkim vodama. U našoj ponudi imamo plastične rezervoare u standardnim dimenzijama i oblicima, kapaciteta od 250 lit. do 50.00 0lit, a na osnovu konkretnih zahteva korisnika u pogledu željenih dimenzija, zapremine, namene plastičnih rezervoara i dr. vrši se proračun i dimenzionisanje.
plasticne-kace-za-voduOno što je karakteristično za nase plastične rezervoare (za vodu, hemikalije, životne namirnice, naftu, gorivo) je to što neispuštaju niti upijaju bilo kakve mirise, boju ili ukuse u sebe od strane fluida koji je smešten unutar njih, a istovremeno ništa od toga ne prenose na svoj sadržaj, a posle upotrebe lako se čiste pa im to omogućuje višestruku primenu.

Vertikalne plastične rezervoare koristimo za:

• skladištenje hemikalija, i to širokog spektra
• rezervoari za vodu za piće
• rezervoari za naftu
• skladištenje otpadnih voda
• skladištenje životnih namirnica
• skladištenje farmaceutskih proizvoda
• postrojenja za preradu otpadnih voda

Standardne dimenzije vertikalnih plastičnih rezervoara

vertikalni-rezervoari-dimenzijeVertikalni otvoreni plastični rezervoari plastične kace sa i bez poklopca su idealni za različite primene u poljoprivredne svrhe, za skladištenje vode, komine, stočne hrane…
Tip materijala plastičnog rezervoara zavisi od supstance koja se skladišti. Polietilen i polipropilen su otporni na većinu hemijskih supstanci, kiselina i baza.

Vertikalni plastični rezervoari od PEHD postojani su na temperaturama od -30°C do +60°C, a rezervoari od PP na temperaturama od -10°C do +100°C. Po zahtevu kupca moguća je ugradnja dodatne opreme: ventila, odbojnika, mlaznica, nosača za miksere i slično.