Plastične kace

Plastične kace, za vodu, voće, kominu, povrće, kiseli kupus, zrnaste i praškaste materije. Univerzalne jer ne primaju i ne odaju ukuse i mirise sadržaja u kojima se skladšte.

Opširnije...

Plastični rezervoari

Plastični rezervoari za vodu, naftu i gorivo, hemikalije... Standardne zapremine od 250 l do 50 000 l, po potrebi kupca i većih dimenzija.

- vertiklani plastični rezervoari
- horizontalni plastični rezervoari cisterne

Plastične cevi za kanalizaciju i ventilaciju

Plastične cevi za kanalizaciju i ventilaciju profilisanog zida prečnika Ø 400 mm do Ø 1200 mm. Plastične cevi su otporne na abraziju, agresivne otpadne vode, hemijske uticaje i veoma su izdržljive pri mehaničkim kretnjama zemljišta.

Opširnije...

Pontoni i marine

Pontone od plastike, koje se najčešće koriste kao pontoni za splavove, marine, plovne objekte, katamarani, plutajuće platforme, pontoni i kavezi za uzgajališta ribe, pontonska plovila, plutajuća barijera za skupljanje i usmeravanje plutajućeg i podvodnog otpada.

Opširnije...

Plastične kade

Plastične kade se najčešće koriste kao kade za galvanizaciju. Plastične kade su otvorini rezervoari četvrtastog oblika, otporne na skore sve vrste hemikalija, zbog čega imaju široku primenu u industriji

Opširnije...

Šahte za kanalizaciju i vodomere

Plastične šahte za kanalizaciju su u potpunosti zamenile betonske šahte zbog svojih osobina koje ih čine superiornijim. Preporučujemo naše šahte za vodomere.

Opširnije...

PLASTIČNI VENTILACIONI KANALI

Ventilacioni kanali

ventilacioni-kanaliVentilacioni kanali se izradjuju od polietilena visoke gustine dimenzija prema zahtevu kupca tj. maksimalnog prečnika do 1000mm.. Svi elementi iznad krovne ravni su termostabilni. Ventilacioni kanli su koroziono otporni na uticaje unutrašnjosti objekata. Krovna opšivka je sastavni deo kanala i lako se postavlja u sklopu umesto dotrajalih limenih i pocinkovanih kanala. Kanali za ventilaciju mogu posedovati posebne difuzore za ujednačavanje brzina strujanja vazduha u pojasu biosfere. Takodje mogu se obezbediti zimski i letnji režim rada. Preporučujemo da koristite i naše ventilatore.

Regulacione žaluzine služe za regulaciju protoka, a protivpeščane žaluzine za odvajanje peska iz struje vazduha. Kombinovane žaluzine su kombinacije fiksnih i nadpritisnih žaluzina ili fiksnih i regulacionih žaluzina.