Plastične kace

Plastične kace, za vodu, voće, kominu, povrće, kiseli kupus, zrnaste i praškaste materije. Univerzalne jer ne primaju i ne odaju ukuse i mirise sadržaja u kojima se skladšte.

Opširnije...

Plastični rezervoari

Plastični rezervoari za vodu, naftu i gorivo, hemikalije... Standardne zapremine od 250 l do 50 000 l, po potrebi kupca i većih dimenzija.

- vertiklani plastični rezervoari
- horizontalni plastični rezervoari cisterne

Plastične cevi za kanalizaciju i ventilaciju

Plastične cevi za kanalizaciju i ventilaciju profilisanog zida prečnika Ø 400 mm do Ø 1200 mm. Plastične cevi su otporne na abraziju, agresivne otpadne vode, hemijske uticaje i veoma su izdržljive pri mehaničkim kretnjama zemljišta.

Opširnije...

Pontoni i marine

Pontone od plastike, koje se najčešće koriste kao pontoni za splavove, marine, plovne objekte, katamarani, plutajuće platforme, pontoni i kavezi za uzgajališta ribe, pontonska plovila, plutajuća barijera za skupljanje i usmeravanje plutajućeg i podvodnog otpada.

Opširnije...

Plastične kade

Plastične kade se najčešće koriste kao kade za galvanizaciju. Plastične kade su otvorini rezervoari četvrtastog oblika, otporne na skore sve vrste hemikalija, zbog čega imaju široku primenu u industriji

Opširnije...

Šahte za kanalizaciju i vodomere

Plastične šahte za kanalizaciju su u potpunosti zamenile betonske šahte zbog svojih osobina koje ih čine superiornijim. Preporučujemo naše šahte za vodomere.

Opširnije...

ELASTIČNA GIBLJIVA CREVA

Elektroizolaciono ili bužir crevo

Proizvodimo plastično elektroizolaciono crevo ili bužir crevo ili gibljivo crevo, zavisi kako se gde zove.buzir-crevo Neke od osobina rebrastog elektroizolacionog bužir gibljivog creva su:

- gibljiva creva su savitljiva,

- bužir crevo je iznutra potpuno glatko,

- gibljivo crevo je izrađeno od polipropilena,

- bužir creva su spolja u obliku spirale

- gibljiva creva proizvode se po dužnom metru

 

 

Elektroizolaciono crevo proizvodimo u dimenzijama:

Ø

Unutrašnji prečnik

Ø 13

11

Ø 18

13

Ø 20

16

Ø 24

19

Ø 30

25

Ø 35

29