Plastične kace

Plastične kace, za vodu, voće, kominu, povrće, kiseli kupus, zrnaste i praškaste materije. Univerzalne jer ne primaju i ne odaju ukuse i mirise sadržaja u kojima se skladšte.

Opširnije...

Plastični rezervoari

Plastični rezervoari za vodu, naftu i gorivo, hemikalije... Standardne zapremine od 250 l do 50 000 l, po potrebi kupca i većih dimenzija.

- vertiklani plastični rezervoari
- horizontalni plastični rezervoari cisterne

Plastične cevi za kanalizaciju i ventilaciju

Plastične cevi za kanalizaciju i ventilaciju profilisanog zida prečnika Ø 400 mm do Ø 1200 mm. Plastične cevi su otporne na abraziju, agresivne otpadne vode, hemijske uticaje i veoma su izdržljive pri mehaničkim kretnjama zemljišta.

Opširnije...

Pontoni i marine

Pontone od plastike, koje se najčešće koriste kao pontoni za splavove, marine, plovne objekte, katamarani, plutajuće platforme, pontoni i kavezi za uzgajališta ribe, pontonska plovila, plutajuća barijera za skupljanje i usmeravanje plutajućeg i podvodnog otpada.

Opširnije...

Plastične kade

Plastične kade se najčešće koriste kao kade za galvanizaciju. Plastične kade su otvorini rezervoari četvrtastog oblika, otporne na skore sve vrste hemikalija, zbog čega imaju široku primenu u industriji

Opširnije...

Šahte za kanalizaciju i vodomere

Plastične šahte za kanalizaciju su u potpunosti zamenile betonske šahte zbog svojih osobina koje ih čine superiornijim. Preporučujemo naše šahte za vodomere.

Opširnije...

PLASTIČNE KACE ZA VODU, KOMINU, KUPUS...

Plastične kace vertikalni otvoreni rezervoari

Plastične kace - vertikalni otvoreni plastični rezervoari imaju široku primenu u domaćinstvu, poljoprivredi, industriji, a takođe se koriste za skladištenje pijaće vode (kace za vodu)i raznih hemikalija, našle su primenu i za fermentaciju voća (kace za kominu) i povrća (kace za kupus) zrnastih materijala, stočne hrane ... plasticne-kace
Plastične kace - vertikalni otvoreni plastični rezervoari su urađene od materijala koji je otporan na sunčevo zračenje (UV stabilizovan), plasticne kace ne odaju i ne primaju miris supstanci koje se u njima nalaze. Naše plastične kace su otporne na sunčevo zračenje, a materijal je postojan na temperaturama od -30cº do +60cº.

Dimenzije vertikalnih otvorenih rezervoara - plastične kace

plasticne-kacePored postojanosti na atmosferske uticaje, bez problema mogu neprekidno biti napolju bez obzira na vremenske prilike. Lagane se za prenošenje po potrebi bilo gde. Plastične kace postavljaju se isključivo na ravnu podlogu.

Plastične kace imaju osobine da su:

- LAGANE
- TRAJNE
- OTPORNE NA KIŠU, SUNCE I MRAZ
- OTPORNE NA HEMIKALIJE
- JEDNOSTAVNE ZA ODRŽAVANJE


Ono sto je bitno naglasiti je da su plastične kace napravljene tehnologijom spiralnog namotavanja i to od polietilena visoke gustine (PEHD), i iz tog razloga mozemo se pohvaliti sa rokom garancije plastične kace na preko 50 godina.
Standardna izrada plastične kace se vrši u zapreminama od 500 do 2000 litara, a po želji kupaca moguća je izrada plastičnih kaca i većih zapremina.